Mapa upravenosti tratí bude pre prispievateľov bezplatná

Mapa aktuálnych podmienok pre bežecké lyžovanie, ktorú vytvoríme z prostriedkov získaných z kampane na StartLabe bude dostupná pre všetkých, ktorí akokoľvek prispievajú na bežecké lyžovanie na Slovensku.

Prispievateľ je ten, kto:

  • A - platí strediskám za vstup na upravované trate, buď priamo v stredisku alebo na stránke mapy
  • B - poskytuje dobrovoľnícku prácu, napríklad tým, že pred sezónou odstraňuje prekážky na tratiach, nahadzuje sneh na trate, poskytuje správy o podmienkach na bežkovanie a podobne ...
  • C – podporil našu Startlabovú kampaň 
  • D - kúpil si NA bežky! pas

A - Na stránke mapy bude možnosť zaplatiť za vstup do niektorých stredísk. Po zaplatení získa bežkár prístup k mape na počet dní, ktorý závisí od výšky platby a súčasne tým prispeje na úpravu tratí. Peniaze vybraté za platby v mape budú zaslané priamo na účet stredísk upravujúcich trate bez ohľadu na to, či na tratiach vyberajú vstupné alebo nie. Bežkár sa môže pri platbe rozhodnúť, či jeho platba pôjde do konkrétneho strediska, alebo do všetkých stredísk, s ktorými má prevádzkovateľ mapy zmluvu.

V prípade, že prevádzkovateľ trate predáva na ne vstupenky a má s prevádzkovateľom mapy dohodu, systém umožní prispievateľovi získať prístup do mapy pomocou zakúpenej vstupenky. Na stránke mapy zoskenuje QR kód zo vstupenky, alebo zadá číslo na nej vytlačené, čím získa prístup k aktuálnym informáciam na (povedzme) 3 dni.

B - Prístup do mapy bude možné kúpiť aj za “komunitnú” menu chron, ktorú môže ktokoľvek zarobiť za akúkoľvek dobrovoľnícku prácou vykázanú v aplikácii Rovas.

C – Ktokoľvek, kto podporil našu Startlabovú kampaň tým aj získal prístup do mapy a to minimálne na dve sezóny. Prispievatelia, ktorí darovali viac ako 50 eur získali prístup na 6 sezón.

D – Na bežky Pas, ktorý je možné kúpiť v našom e-shope taktiež oprávňuje jeho držiteľa na prístup k mape a všetkému obsahu portálu nabezky.sk.

Ďalšie aspekty prevádzky systému budú dolaďované na základe skúsenotí, ktoré jeho prevádzkou získame.






 

Comments

Ahojte. Treba nejako začať a nie tárať prázdne bublinky, aby sa to dopracovalo k čo najväčšej spokojnosti bežkárov. Cenovo a kvalitatívne. Určite budú aj frfloši... Nebude to ľahké.... Ľahko je kritizovať ale vymyslieť podstatne ťažšie.