strihanie a osekávanie konárov zasahujúcich do trate

Dnes som s kamoškou od 11.00 do 14.30 osekával a strihal konáre zasahujúce do trate. Miesto: Kordícka zvážnica- úsek od BÚDY po odbočku na Gorgelyho tunel. Bežkám zdar kamaráti :-)))

.

Comments

Skvele. Aj za taketo aktivity mozte ziskat body (pozri sekciu Off-line práca na stranke bodovania). Dakujeme. :-)

To je super, dekamenujem a dekonarujem cely rok, prihodim si nieco :)

skvelé, zdravím ťa Peter, tak sme dvaja "pacoši" :-)

Podla 'bikeski' by som si trufol tipnut, ci sme sa nestretli par tyzdnov dozadu pri Salaši - istý snehový biker tam neustále zastavoval a odhadzoval konáre, chvíľu sme išli spolu po modrej smer javorník, bol som so psom .

Inak odmena za čistenie cez formulár "práce" ma úplne dostala - som skoro milionár.  Je ale pravda že som omylom pôvodne nechal aj default pohorie Žiar - možno som neprávom dostal body za obe.  Portál je okrem toho dosť liberálny, pochybujem že je nejaké schvaľovacie workflow, body som dostal okamžite, aj bez dôkazovej fotky.

Ano, je pravda ze mechanizmus na overovanie podavanych sprav o off-line praci nie je dotiahnuty, ale to sa zmeni. V prvom rade planujeme vsetky taketo reporty zviditelnit a za druhe, dame ludom moznost ich hviezdickami hodnotit. Ako by malo byt zname, menej ako 3 hviezdicky odoberaju pridelene body a toto sa da vyuzit na pripadne odstranovanie reportov*. Povedzme ze sa ako komunita dohovorime, ze off-line report ktoremu bude odobratych 20 bodov bude algoritmicky odstraneny a body reporterovi odobrate. Takze ak bodova odmena za report klesne pod 20 bodov (napriklad z 600 na 580), znamena to ze viac ludi je proti prideleniu bodov ako za a preto bude report (a body zan) vymazany. Ak by magicke cislo malo byt 20 bodov, tak staci 10 nespokojnych ludi (samozrejme tych ktori maju pristup do komunitnej Zony) aby bol report takto odstraneny.

Toto asi nebude fungovat, pokial ludia nebudu mat zaujem o kontrolu reportov. Cize musia mat motivaciu zabranit tomu, aby ini dostavali nezasluzene body. Momentalne taky dovod nie je, pretoze zisk bodov nie je "zero sum game". Ale ak by sme dali moznost vymenit si body na "menovom trhu" za eura, situacia by sa asi zmenila. Prave toto zvazujeme urobit. Ale o tom neskor.

* ale aj ineho neziadaneho obsahu, ako su spravy z terenu, ktorych jediny dovod na existenciu je aby ich tvorca zarobil body

ahoj Peter, na tom Javorníku som mal asi dvojníka :-)