Biela stopa potrebuje sneh

Výzva na účasť pri nahadzovaní snehu na trate Bielej stopy*.

Situácia okolo prípravy tratí na tohtoročný pretek Biela Stopa je vzhľadom na nízku snehovú pokrývku v nižších polohách dosť komplikovaná, rozhodli sme sa podať pomocnú ruku, ktorá nebola zo strany BS odmietnutá. Už včera poobede boli chlapci nahadzovať sneh popri potoku pred Širokou, následne bol úsek upravený adaptérom. Problematický je úsek Široká-Vlčí vrch, kde sú miesta iba s tenkou vrstvou ľadu. Popri trati je však snehu dostatok, rozhodli sme sa preto spolu s OV BS tento úsek nahádzať a navoziť sneh.

Dovoľujem si týmto vyzvať a poprosiť všetkých našich priaznivcov,ktorí by mali chuť pomôcť, aby ste tak urobili. Brigády sú dohodnuté dve: v piatok 23.1.o 13,00 hod a v sobotu 24.1 o 9,00 hod so stretnutím pred garážou BS pod vstupom do Relax centra na Skalke. Kto by chcel prísť neskôr, bude samozrejme vítaný, len sa treba presunúť pod Vlčí vrch. Kto môže, nech si zoberie lopatu, kto nebude mať, dostane ju pri garáži. Náradie, batohy a občerstvenie Vám bude odvezené za skútrom vo vani na sneh, rovnako aj naspäť. Ak potrebujete viac info, kľudne volajte na moje t.č.0907858639.

Chcem sa vopred úprimne poďakovať všetkým, ktorí nám prídu pomôcť. Zastavte sa či už pred alebo aj po brigáde v predajni Cyklo-Santé na čaj, kávu. Každému dáme navyše aspoň malú pozornosť. Ešte raz všetkým ďakujem.

Roman Béreš

* pôvodne uverejnená na bezkar.sk, uverejnená na tomto portáli s povolením autora článku.

Poznámka admina: Záujemcovia sa môžu hlásiť aj cez facebook (piatok alebo v sobotu), zaslaním správy na posli@nabezky.sk alebo telefonicky na číslo tel. 0949411360

Poznámka o.z. Slovensko v pohybe: práce v teréne odmeňujeme bodmi za ktoré sa dajú kúpiť visačky.

Comments

Ja sa planujem zucastnit zajtra. Idem autom cez Zvolen a mozem zobrat dalsich brigadnikov.