Aktuality a diskusia ku StartLab kampani

Na StartLabe sme zorganizovali zbierku na projekt mapy aktuálnych podmienok pre bežecké lyžovanie. Tento príspevok slúži na poskytovanie aktualizácií k projektu a diskusiu k tejto téme.

Comments

Výborná iniciatíva a plne ju podporujem. Rozhodujem sa len, akou výškou €€ prispieť :-)

Bude prístup k interaktívnej mape možný aj prostredníctvom platby Chonmi, alebo len za €€ ? Teda či to bude fungovať rovnako ako pri nabezky.sk/sk/nb_pass_2021-22 ?

Dakujeme za podporu. Pristup bude aj za chrony :-)

Som za každú dobrú vec a toto je skvelá vec, preto podporujem👍

Ahojte.
Budem VEĽMl smutný ak sa nevyzbierajú potrebné peniažky na tento projekt! Zároveň obdivujem doterajšie nezárobkové úsilie združenia o informovanosť bežkárov o NAJAKTUALNEJŠOM stave bežeckých tratí, stále populárnejšieho bežkovania.
Môj jednoduchý príklad: Chcem vedieť či je upravená bežkárska trať (aj históriu) z Králik na Kordíky. Kliknem na stránku nabesky.sk - správy a vidím aktuálnu polohu, čas, smer jazdy stroja v ktorom je umiestnené gps.
Presnosť polohy a časomiery je veľka. Mám to overene priamo s ratrakistami v Kremnických vrchoch. Boli prekvapený keď som s nimi volal a vedel som im povedať že sú práve na Búde... Dokonca sa dá nastaviť notifikácia a príde Vám cca po 10 min z Vami vybratéj oblasti informácia: rolba na trati! Zdvihnete sa z práci a idete bežkovať😀😀😀
Toto sú ľudia čo konajú, tvoria a netárajú do vetra !!!

dobrý nápad. když to funguje jinde ve světe, proč by nemohlo na Slovensku. Jakmile budete mít představu o výši podpory, rád se přidám

Momentálne kampaň podporilo 194 ľudí, ktorí zaplatili viac ako 4 365 €. Ostáva nám 12 dní do konca kampane, takže to nevyzerá zle. Ešte sme však nevyhrali.

Je to tam, suma vyzbierana. Velmi sa tesim ze sa to podarilo :)

https://www.startlab.sk/projekty/3007-mapa-aktualnych-podmienok-pre-beze...

veru, podarilo sa :-)

Už pracujeme na prvej časti plánu - kúpa GPS, SIM kariet a inštalácie ... + plánujeme stretnutie s niekoľkými IT-čkármi, ktorí na základe kampane ponúkli pomoc s projektom. Podrobnejší oznam urobíme, keď kampaň oficiálne skončí.

Ďakujeme všetkým, ktorí prispeli.

Som rád, že to vyšlo!

Dobrý deň, aký je aktuálny stav projektu? Kedy plánujete spustenie onlien mapy?

 

ďakujem 

RK

Aktuálny stav projektu je opísaný na dnes zverejnenom článku. Prípadné otázky môžte smerovať do komentárov pod článkom, alebo sem.