announcement-1-1534665070

Vyhovoval by mi jednoduchsi pristup.

Comments

mozte podrobnejsie opisat v com vidite problem? Aj nas dotaznik naznacuje ze v tejto oblasti je co zlepsovat, ale neviem co :-)

Zdravím, patrím do skupiny, ktorá do tejto aktivity vstupovala medzi prvými, samozrejme, že to nič neznamená, ale zdá sa mi, že fakt ten prístup a prihlasovanie do jednotlivých sekcií pri permanentnom prihlasovaní a kupovaní bodov, nie je optimálny-teda môj pohľad, viem sú tam možnosti (6€ - 200 bodov), neviem či je ošetrené aj poukázanie 2% -  (terau so nespomeniem, ale myslím, že som + rok aj 2% daroval?, keď náhodou nie - plánujem tak urobiť. No a či je potom garantovaný aj prenos bodov z jednej do ruhej sezóny atď. - zdá sa mi to moc preadministrované... opakujem je to môj subjektývny pohľad - ďakujem Miloš Gloznek 

Dobrý deň,

Tento fakt nie je dobre komunikovaný, ale ešte existuje možnosť nastaviť si v osobnom profile automatické zapínanie prístupu do Zóny (sekcia Nastavenia). Ak je tam táto voľba zakliknutá, tak aplikácia pri návšteve komunitného obsahu automaticky zapne prístup na aktuálny deň a odpočíta dva body z účtu. Pre ľudí ktorí nechodia na portál denne, ale občas pošlú správu (a teda majú z času na čas prísun bodov na účet), by toto mohla byť zaujímavá funkcia.

Čo sa prihlasovania týka, tak sme práve včera predĺžili životnosť cookies na pol roka, takže sa používatelia nebudú musieť prihlasovať ani keď sa neukážu na portáli aj viac mesiacov. Samozrejme to platí len v tom prípade, že sa z portálu po jeho návšteve vždy neodhlasujú.

Podľa "pravidiel hry" za 2% dávame štandardne prístup na celú sezónu, len nám ľudia musia oznámiť že nám ich dali. Na tento rok sme však nežiadali o zaradenie do zoznamu príjemcov 2% a to hlavne preto, lebo to nemal kto vybaviť.  :-)

Každý konštruktívny názor/návrh je vítaný. Ďakujeme.