Novinky na portáli

V prvom rade by sme radi oznámili, že obmedzený počet kremnických nálepiek je možné kúpiť aj za body. Inštrukcie ako to urobiť nájdete v našom obchode. Okrem toho sme pridali do portálu aj zopár noviniek...

Nové funkcie

  1. Všetky správy z terénu zaslané používateľom sú od dnes viditeľné aj na stráne profilu používateľa. Stačí kliknúť na jeho meno, (kdekoľvek ho vidíte) a na stránke účtu ktorá sa zobrazí klinúť na link Správy z terénu.
  2. Ľudí ktorí sú unavení klikať na aktivačné tlačidlo ktorým sa získava prístup na deň ku komunitnému obsahu možno zaujme možnosť nastaviť si automatické zapínanie denného prístupu. Funguje to tak, že v nastaveniach svojho účtu si treba zakliknúť Automaticky obnoviť prístup na deň. Ak potom navštívite správu z terénu ktorá partí do komunitnej Zóny a máte najmenej dva body na účte, tak sa automaticky aktivuje prístup na deň a zobrazí sa vyžiadaná správa. Na niektorých stránkach bude stále potrebné prístup zapínať manuálne - napríklad na stránke kamier.

...a jedna stará, ale možno sa hodí. Viete že body môžte darovať? Choďte do menu a zvoľte Moje Konto -> Moje body -> Darovať body ... a napíšte používateľské meno používateľa ktorému chcete body poslať.

Malokarpatských bežkárov možno poteší, že Kamera na Malom Javorníku bola dnes znovu spojazdnená. Snímky z nej nájdete na stránke s kamerami, ako aj na jej vlastnej stránke. Ďakujeme SHMÚ za možnosť inštalovať ju v areáli stanice, ako aj za spoluprácu pri inštalácii a prevádzke.