Rovas to co je?



 

Comments

... a o co ide? Clanok o komunitnom principe nedava zmysel? ...alebo su pravidla podla ktorych sa tu hrame po precitani nepochopitelne?

Ak citanie robi problem, tu je vycuc - ak chces citat spravy, musis nejake pridavat, ... alebo pisat clanky, ... alebo budovat cyklochodnky, ... alebo upravovat bezkarske trate, ... alebo cistit prirodu od odpadkov, ... alebo opravovat hrady... Alebo si vymysli nejaku inu aktivitu ktora pomoze inym. Ak ta nic nenapada, kup si Chrony a odmen tych, ktori taketo veci robia.

... a mohol by som poprosit nepouzivat vyrazy nevhodne do vecernickov?

 

Ale ako ja chapem ze sa ponuka nieco za nieco to je v pohode ale prijal by som nejake elegantnejsie riesenie ako stranka Rovas na ktorej ani nie je uvedene kto za tou strankou stoji nejake kontaktne udaje prehlasenie GDPR a pod. Ak stranka pracuje s platbami a odmenovanim mala by taketo zakladne veci mat v informaciach. Hlavne na domene .world ktoru si moze zaregistrovat akykolvek podvodnik aj zo Salamunovych ostrovov. A ospravelnujem sa odrbat uz nebudem pouzivat nahradim to za slovo okabatit.

ok, ďakujem za pripomienky. Zapracujem do produktu. všetko dobré :-)

Len na okraj ku GDPR: To platí len pre subjekty v EÚ, okolitý svet to má na saláme 😁 A technicky de facto je to aj tak zbytočnosť, keďže drtivá väčšina akýchkoľvek užívateľov čohokoľvek kde je možné zadávať text, je systémovo sledovaná už samotným UI systému, v ktorom pracujú 😂