web kamery

V SIMke v kamere ktoru mame na Babe vyprsal kredit, ale nebolo zrejme ze toto je pricinou toho ze neposielala snimky. Teraz uz je to opravene. Do mapky v menu Sneh bolo pridanych viacero kamier (Strazovske vrchy, Biele karpaty, Starohorske vrchy) a aj ta na Portasi uz bezi (vdaka chatarovi hotela [@danone]). Ak mate typy na lokality, kde by bolo dobre mat informacie z kamier, dajte vediet. Je mozne ze v blizkosti sa nam podari najst nejaku vhodnu ktora tam uz je nainstalovana. Tu na Malom Javorniku v Malych Karpatoch sme nespojazdnili, ale ak si myslite ze bola uzitocna tak sa o to mozme zasa pokusit.

pripajam snimku z dnes rana z Baby

Comments

http://www.lbklkokava.sk/webkamera.php

Posielam odkaz možno zaujme 

Dakujem, pridal som.

https://bezky.zuberec.sk/     tak som ešte objavil.

 

 

ah, diky za pripomenutie. Snimky z tej kamery uz zbierame par dni, ale nebola vytvorena stranka na portali ktora ich prezentuje. Ta informacia o stave trati je tiez zaujimava a ked budem mat cas tak urobim screen scraper aby sme mali novu spravu automaticky vytvorenu ked bude ta stranka aktualizovana. Na to vsak budem musiet ziskat povolenie aby nas niekto v buducnosti nekritizoval (aj ked propagacia stavu je v zaujme spravcu trati, ale sme na Slovensku a na Slovensku je vela veci inak).

Tu nájdete zopár web kamier ;-) → https://www.panorama.sk/sk/online-kamery-mapa

Ano. Nasa stranka s kamerami potrebuje trochu pozornosti, pretoze vela kamier "odislo" a zopar novych na mojom zozname pribudlo. Tento tyzden to planujem poopravovat.