Bežkárske BOOM!!!

AHOJTE bežkárska rodina!

 Vopred Vás upozorňujem, že Gramatika je u mňa najslabšia a slohy mi idú po treťom pive... Asi tak ako podpora štátu, organizácií, polície a....a....a.... Zázrak bol, keď som dostal z diktátu štvorku. Takú známku by som dal aj podpore štátu pre šport všeobecne. Momentálne prežívame bežkárski ošiaľ...čo iné nám zostáva, keď nás stále zatvárajú za vlastné múry. Mnoho nadšencov chce isť do prírody bežkovať, ale kde? Tam je veľa ľudí, tam neudržujú parkovisko, tam neupravujú, tam je strmo, tam je plno, tam ma ošklbú o peniaze, tam je to ďaleko, tam neodparkujem, tam popadaly stromy, tam musím isť pešo, to je už iný okres...a...a...

Riešenie je jednoduché: Pomôž si človeče, aj pán boh Ti pomôže!

Poťapkal ma primátor, pochválili z VUCky, ZAaRES BB nás zaradil na štvrté miesto záujmu (ak vôbec!), policajti sú bezmocný a podpora bežkovania je kde?

Stačí  mi jeden pozitívny úsmev bežkára, pohľad šťastných detí - dôchodcov a viem že to by malo mať zmysel. Moja práca je odmenená. Mám dobrý pocit.

Sadnem na nášho smradocha YAMAHA VIKING 540 a hop sa na traťte upravovať. Po hodine som otrávený dymom dvoj taktu. Po štvrtom zapadnutí spoteného stroja a jeho vyťahovaní spod cesty začnem rozmýšľať. Som normálny? Ostatný zarábajú v práci a TY?

Vykašli sa na to! Zatepli si dom, polož dlažbu aby si už konečne nemal blato všade okolo domu a aj žena sa už nebude s tebou hádať.

Moje rozhodnutie?

Nieeeee!

Ešte to vydržím! Po-fetujem môj vzácny dvojtakt ešte tento rok. (Aj keď som to už vravel vlani). Doslova vyžobreme peniažky na nový stroj a už to bude GUT !

Je to len o tom novom stroji?

Asi nie!

Je to o nás!

Ďakujem za čas.

Prezident.

 

Comments

Ahoj Prezident,

Veľká vďaka za Tvoju/Vašu obetavosť.

Aj by som prispel, a ako rád, do Vašej kasičky, bohužiaľ my Zvolenčania sa ku Vám momentálne nedostaneme.

Veľa chutí do ďalšej práce, málo dažďa a ešte menej pešiakov.

 

Športu zdar!