Ako vkladať nové alebo upravovať existúce trasy v portáli

V minulosti niekoľko bežkárov už pomáhalo s aktualizáciou našej databázy bežkárskych tratí. V tejto sezóne je toto zasa možné robiť a toto diskusné vlákno bude slúžiť na koordináciu týchto aktivít. Smerujte teda otázky ako na vec sem. Formulár na vkladanie tratí je tu a nájdete v ňom aj stručné inštrukcie:

https://nabezky.sk/en/node/add/nabezky-trasy

Prosím záujemcov aby sa hlásili tu alebo zaslaním správy na adresu portálu a ja im dám potrebné priviégiá na prístup. Okrem toho tiež budú pripísaní do projektu Na bežky! v Rováši, čo znamená že ak do toho projeku pridajú pracovný výkaz, tak budú dostávať podiel z Meritov ktoré tento projek už teraz získava, keďže si ľudia kupujú prístup do Komunitnej Zóny. Samozrejme za odpracovaný čas dostanú aj Chrony.

Ak toto čítajú aj ľudia z Česka (alebo iných okolitých krajín), ich pomoc je v tejto veci tiež vítaná.

Comments

Reakcia na príspevok od užívateľa "sano" zo dňa 8 januára 2020 zverejnený o 20:54 dostupný na [https://nabezky.sk/node/125513] :
Takže do 8.1.'20 som nemal možnosť vytvárať trasy v systéme, alebo som len ten "správny" odkaz jednoducho nenašiel? Na začiatku práce v tomto projekte som hľadal ako pridať trasu v tejto sekcii [https://nabezky.sk/sk/trails], ale ako terqz vidím, nebola iná možnosť, iba podávať správy ¦=》

Ďakujem za odkaz na pridanie trasy, v budúcnosti to isto využijem.

Ano, do 8.1. ta moznost este nebola dostupna pouzivatelom - potencialnym editorom obsahu portalu.