Kvalitne predajne bezeckymi lyzami

Zaujimalo by ma ci existuju kvalitne predajne aj v Bratislava a okolie. Kludne aj CR, alebo Rakusko, idealne predajna kde lredavaju atomic lyze, nnakolko som si cez pozicovnu skusil ich Skintec technologiu a velmi sa mi ako hobby bezcovi zapacila (dalek lepsie idu ako obycajne supiny a drzia tiez skvele v stupani). Najma kvoli vhodnej tvrdosti by som velmi rad bezky najprv skusil a az potom kupil.

 

Viete poradit?

Komentáře

Tak toto by zaujimalo aj mna. Znami mi odporucali napriklad Bazar Bekr ale osobnu skusenost zatial nemam. Nejake ine tipy? Napriklad super vypredaj v Rakusku? :-)

Tazko povedat, kde na Slovensku najst predajnu, ktora by jednak po stranke odbornej a aj vybavenim sa dala klasifikovat ako kvalitna. Hlavne v Bratislave by som ju asi vobec nehladal. Nemavaju tam sneh. Moja skusenost je taka, ze nase "sietove" predajne maju prevazne lowcostove sety a predavaci o bezkovani moc nevedia. Jedine co vedia, tak ta upozornia na to, ze topanky aby pasovali na NNN resp. SNS a ze su niektore lyze zo supinami. O STIFFe, skejte, glideroch a pod. nemaju ani paru. Ja akurat vcera som objednaval bezky aj viazanie vo ski willy Rakusko. Poradili na otazky, potvrdili moje domieky cez live chat. Cesky velky predajca (lyzi fišer) uz dlzku 199cm nemal skladom a slovensky importer sa ani neunuval mi na mail odpovedat. Ja som si dal tu pracu, ze som si nastudoval co-to na webe a potom som sa rozhodol. Vybral som si lyze - dalo by sa povedat take off road, lebo mozno 70% mojich aktivit je v stope, ktoru neupravuje stroj ale bezkari si robia stopu sami. Takze aj konstrukcia je tomu zohladnena. Na tych lyziach budem mat napr. reinforced-zosilnenu pätku. 

Do bazaru by som asi uz nesiel. Pred mesiacom som si tam kupil peltonen lyze na skejt a potom doma som nasiel zlomeninu viazania a aj obrovsku prasklinu lyze, ktoru letmym pohladom pod NIS platformou nebolo vobec vidno.

 

 

 

Navštívte cestou na Skalku predajňu  Cyklo-Santé v Kremnici. http://www.cyklosante.sk/

Ochotná obsluha vám poradí s výberom a používaním.

Cez víkend mali akciu na Skalke http://bezkar.sk/clanok.php?id=462

Ja mám SKIN-y od SALOMON-u už druhú sezónu a som maximálne spokojný.

 

Dostala sa mi do usi informacia, ze na buducu sezonu by tam mali mat nieco ako vzorkovu predajnu na bezky fischer.

Doplňam, že uz tak funguju.

http://www.cyklosante.sk/fischer-nordic-racing-center/

⛷️