Skalka

Date: 
10 Jan 2016
Country: 
Slovakia
Region: 

Snow Situation

Classic style: 
good
Free style: 
good
Type: 
unknown type
Age: 
new
Wetness: 
moist
Snow above 1000 m: 
5.00 (cm)
Trip Length: 
13.99 km

Trat upravena bez stopy na klasiku.dobre sa dalo zabehat je asi tak 5cm utlacena vrstva.mimo trat snehu 10cm.dakujeme za upravu.

Comments

Poradte mi.

Kde v telefóne nájdem súbor GPX. V akom adresári? Neviem to nájsť.

Ďakujem.

Podla mna subor gpx ak si chcete stiahnut  tak len do navigácie/ak sa mylim opravte ma niekto/.Ak chcete záznam vami prejdenej trasy musíte si stiahnut do telefonu aplikaciu na to urcenu. Doporucujem aplikaciu na bežky fungujem cez nu jednoduche  ovladanie .

Ano aplikaciu na bežky mam. Dnes som prešiel takú krátku trasu a mal som počas nej v aplikácií zapnutý záznam trasy.

Aplikácia mi dalej umožnuje záznam trasy použiť v správe z terénu. tak ako si ho dal ty sem na web do správy.

Ale. ke´d nechcem nahratý subor použiť do správy tak že či sa dá nájsť v nejakom adresári v telefóne. Mohol by som ho použiť na archyváciu mojich trás v počítači.

Ano viem že sú na to aj iné aplikácie. No vaša aplikácia sa mi páči a bolo by fajn keby sa dala použiť aj na toto čo popisujem a nemusí mi počas bežkovania bežať v telefóne viac aplikácíí naraz.

 

No tak to fakt neviem.napiste otazku do diskusie prve pouzitie aplikacie . admin vam urcite odpovie.

ahojte,

v tejto verzii (2.3.3) sa da zial gpx zaznam ziskat len tak, ze ho clovek odosle ako sucast spravy z terenu a potom si ho stiahne z portalu nabezky.

v dohladnej dobe planujeme spravit novy release, kedze sme fixli v aplikacii zopar bugov, a kde vyriesime ako exportovat gpx subor bez toho, aby clovek nemusel zverejnovat spravy z terenu.

Vďaka za odpovede.

Presne toto som hľadal. Takže počkáme a samozrejme ďakujeme zaVašu prácu. 

vyrobili sme nove vydanie mobilnej aplikacie Na bezky! (v2.3.6), ktora o.i. uz exportuje gpx do permanentnej pamate telefon. viac info https://nabezky.sk/node/15985